طریقه مصرف نمک آبی
به طور کلی، نمک آبی یا نمک دریا برای مصارف آشپزی مانند پخت و پز، سس و سرشیر، سالاد و غیره بسیار مناسب است. به همین دلیل، مصرف نمک آبی باید با دقت و برای هر کاربرد خاص، اصول مربوط رعایت گردد.
برای استفاده در پخت و پز، نمک آبی می تواند به عنوان جایگزین نمک معمولی شود. با توجه به اینکه نمک آبی بسیار غلیظ و شور است، مقدار آن باید کمتر از نمک معمولی به کار رود.
برای استفاده در سس و سرشیر، می توانید نمک آبی را با مواد دیگری مانند روغن زیتون، خردل و چند نوع ادویه ترکیب کرده و از آن برای شستشوی مو بکار برید.
برای استفاده در سالاد، می توانید یک قاشق چایخوری نمک آبی را با 3 قاشق چای خوری اسید لیمو مخلوط کنید و برای سالاد استفاده کنید.
به طور کلی، برای استفاده بهتر و بهینه تر از نمک آبی، توصیه می کنیم تا دستورالعمل های مربوط را پیروی نموده و مقدار مناسب موردنیاز را قبل از استفاده به دقت اندازه گیری کنید.
نمک آبی در واقع نمکی است که با آب در مقداری مشخص شده ترکیب می شود تا بین ۴۰ الی ۶۰ درصد نمک از آن به دست آید. از آنجایی که نمک آبی یکی از نمک های غنی شده با مواد مغذی است، نحوه مصرف آن باید به گونه ای باشد که بتوان از خواص بیشتر آن بهره برد. در ادامه توضیح می دهیم.
- استفاده در غذاها: با توجه به اینکه نمک آبی حاوی املاح مفیدی مانند پتاسیم، منیزیم، سدیم و کلسیم است، بهتر است برای شور کردن غذاها از آن استفاده کنید تا از خواص غذایی آن هم بهرهمند شوید.
- مصرف برای آب نمک: نمک آبی به عنوان یکی از مواد اصلی آب نمک مصرف می شود. شما می توانید برای استفاده در آب نمک آن را با آب مخلوط کرده و سپس برای شستشو و یا غذاهایی که نیاز به این محلول دارند، استفاده کنید.
- استفاده به عنوان مرطوبکننده گلخانه: نمک آبی می تواند به عنوان یک مرطوبکننده مناسب برای گلخانه ها و باغچه ها مورد استفاده قرار گیرد. آن را در آب مخلوط کنید و به تشعشعات گیاهان اسپری کنید تا حداقل ۲-۳ بار در هفته. با این کار، گل و گیاهان شما نه تنها بهتر رشد می کنند، بلکه نیاز به محیطی با رطوبت بیشتر نیز می کاهند.
- استفاده برای لبه های فرش: با توجه به اینکه نمک آبی حاوی مواد ضد عفونی کننده است، می توان آن را برای کنترل کرم خوار و سایر حشرات که ممکن است فرش شما را تخریب کنند، به کار برد. برای استفاده در این روش، نمک را روی لبه های فرش شما پخش کنید و اجازه دهید تا به مدت ۲۴ الی ۳۶ ساعت باقی بماند، سپس بردارید و با یک مکنده غیر سمی فرش را تمیز کنید. با انجام این کار، فرش شما در برابر کرم خوار و حشرات محافظت شده و گران نخواهد شد.
نکته مهم: با وجود خواص مفیدی که نمک آبی دارد، باید به این نکته توجه داشت که هر چند کم، اما حاوی پروسه های شیمیایی است که همه ی مردم برای مصرف آزاد آن توصیه نمی شود. بهتر است برای مصرف آن ابتدا با پزشک مشورت کنید.
طریقه مصرف نمک آبی
در این مقاله قصد داریم نحوه استفاده و مصرف نمک و آبی را برای شما دوستان شرح دهیم.
سنگ نمک آبی یکی از مهمترین و بهترین سنگ نمک دنیا است. معادن نمک آبی ایران از برترین و مهمترین معادن نمک و آبی در ایران است. لازم به ذکر است که معادن نمک آبی نیز تنها در کشور ما ایران است. به همین علت، نمک آبی به نمک آبی ایران مشهور است که به آن پادشاه نمکها نیز میگویند.
نحوه مصرف نمک آبی
زمانی که میخواهیم نمک را به غذا و گوشت در حال پخت اضافه کنیم، باید به چند نکته توجه کنیم:
- برای استفاده از نمک آبی در غذا باید از نمک درشت و گرانول استفاده کنیم.
- از نمک آبی گرانول و دانه درشت باید در زمانهای پایانی پخت غذا آن را به مواد در حال پخت اضافه کنیم.
در رابطه با موارد بالا لازم است توضیحاتی در اینجا داده شود. نمکهای معدنی آبی ، دارای ید طبیعی هستند. این نمکها را اگر گرما و حرارت زیاد و مداومی ببینند، ید طبیعی خود را از دست میدهند. به همین دلیل نمک و آبی را در همان لحظههای پایانی پخت، به غذا اضافه میکنند.
دلیل اینکه تاکید میکنیم از نمک درشت و گرانول استفاده کنید این است که نمک پودری در مدت زمان خیلی اندکی در غذا حل میشود و ید طبیعی خود را از دست میدهد. پس زمانی که از نمک آبی گرانول و دانه درشت استفاده کنید؛ حرارت و گرما، انرژی خود را تنها صرف حل شدن نمک در غذا میکند و دیگر زمانی برای از بین بردن ید طبیعی باقی نمیماند.
نکته: تفاوت زیادی در نحوه استفاده از نمک و آبی دانه درشت و گرانول، در غذا وجود ندارد؛ تنها بسیاری از خانوادهها بیشتر از نمک دانه درشت و گرانول در پخت غذا استفاده میکنند که دلیل آن نیز به صرفه تر بودن هزینه نمک است. اما نمک آبی از نظر ساختار به مراتب برتر از نمک است زیرا تمامی خاصیتهای کل نمکهای موجود در جهان را درون خود جای داده است.
تفاوت نمک پودری و نمک دانه درشت گرانول
نمک آبی دانه درشت گرانول با نمک پودری تفاوتی در ساختار ندارد. تنها در موارد استفاده و کاربرد آن متفاوت است. همانطور که در بالا ذکر شد از نمک درشت و گرانول بهتر است در پخت غذا استفاده شود.
از کاربردهای نمک پودری نیز میتوان در مزه دار کردن سالاد اشاره کنیم، که باز هم بسیاری از افراد از نمک دانه درشت و گرانول نیز در تزئین غذا و سالاد خود از آن استفاده میکنند.
آنچه که باید درباره نمک آبی بدانیم
شاید شنیده باشید که نمک حاوی یون منفی است. یون منفی بر خلاف نامش آثار منفی به جا نمیگذارد. یون منفی انرژیهای منفی که همان یونهای مثبت هستند را ازبین میبرند. به همین دلیل به غیر از تولید نمک دانه درشت و گرانول محصولاتی دیگر نیز همچون آباژور سنگ نمک، شمعدان سنگ نمک، صابون سنگ نمک و … نیز برای دفع انرژی منفی تولید میکنند.
نمک آبی برای حفظ سلامت استخوان بسیار مفید است و احتمال بروز پوکی استخوان را میگیرد. همانطور که میدانید نمک معمولی باعث بروز پوکی استخوان میشود.
همچنین نمک و آبی به دلیل وجودعنصر پتاسیم از بروز فشارخون جلوگیری میکند. نمکی که تصفیه شده ( نمک معمولی) است و پتاسیم آن را از ترکیب نمک گرفتهاند و متاسفانه به طور مداوم در خانهها استفاده میشود؛ باعث بروز و تشدید فشارخون میشود. نمک آبی سرشار از پتاسیم است؛ به همین دلیل برای سلامت قلب و لایه روبی رگهای قلب بسیار مفید و موثر است.
امیداورم این مقاله برای شما مفید باشد. شما میتوانید برای خرید نمک از محصولات بی نظیر شرکت لوت بازدید نمایید.
اولین دیدگاه را ثبت کنید