خرید سبزی خشک | قیمت سبزیجات خشک عمده

javad
۲۰ آبان, ۱۴۰۱
بدون دیدگاه
3 دقیقه زمان مطالعه

جعفری عمده 

سبزی جعفری در بیشتر غذاها مانند انواع سالاد و سوپ مورد استفاده قرار می‌گیرد. این سبزی به علت داشتن عطر بسیار خوب، یکی از گزینه‌های مناسب جهت استفاده در انواع سبزی خوردن است.

جعفری دارای میزان بسیار زیادی از مواد معدنی و ویتامین‌های A ، C و K است. همچنین این گیاه به علت دارا بودن مواد معدنی مانند پتاسیم، آهن، منیزیم و کلسیم، یکی از انواع سبزیجات مناسب جهت به‌کارگیری در رژیم غذایی روزانه است. جعفری نقش بسیار مهمی را در کاهش قند خون ایفا می‌کند.

تره عمده

تره یکی از سبزیجات در انواع سبزی خوردن است که به دلیل داشتن خواص مشابه با پیاز و سیر، دارای طبیعت گرم است. تره در درمان بیماری‌ها از جمله عفونت روده، یبوست و درد مفاصل مانند یک داروی طبیعی عمل می‌کند. وجود ماده مغذی کولین در تره، آن را به خوراکی مناسبی جهت کنترل عضلات، بهبود سیستم عصبی و مغز تبدیل کرده است.

ریحان عمده

ریحان یکی از انواع سبزی خوردن است که به دلیل داشتن طعم و عطری دلپذیر، جایگاه مناسبی را در مقابل سایر سبزیجات به خود اختصاص داده است. مهم‌ترین ویژگی‌ این سبزی، نداشتن کالری است که در کنار این موضوع، وجود مواد مغذی مانند فیبر، پتاسیم، منیزیم، کلسیم و روی سبب شده تا برای بانوان شیرده گزینه بسیار مناسبی باشد. علاوه‌بر موارد گفته‌شده، ریحان دارای خواص هضم‌کننده غذا، ضد ‌اسپاسم و ضد ‌نفخ است.

شاهی عمده

شاهی از جمله انواع سبزی خوردن است که به علت طعم تندش، کمتر مورد توجه عموم قرار می‌گیرد؛ اما این سبزی دارای مقدار زیادی آهن است و در درمان بیماری‌هایی مانند کمبود آهن نقش مهمی را بر عهده دارد. آنتی‌اکسیدان‌های موجود در شاهی باعث کاهش ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی می‌شود.

مرزه عمده

مرزه هم‌خانواده با گیاه نعناع است که شباهت ظاهری بسیاری به گیاه رزماری دارد. طبیعت مرزه گرم است و در فرآیند هضم به معده کمک می‌کند. همچنین این سبزی دارای خواص ضد نفخ و ادرارآور است. علاوه‌بر آن، مرزه منبع خوبی از منگنز، منیزیم، آهن، کلسیم، مس، روی و پتاسیم است.

ترخون؛ تقویت کننده اشتها

اغلب افراد ترخون را در بین انواع سبزی خوردن قرار نمی‌دهند؛ چرا که اعتقاد دارند باید این سبزی بیشتر به حالت خشک‌شده مورد استفاده قرار گیرد. اما لازم است به این نکته دقت کنیم که تنها چند برگ از ترخون تازه در بین انواع سبزی خوردن باعث می‌شود بوی بد دهان از بین برود.

ترخون نسبت به سایر سبزیجات سبزی خوردن، دارای عطر و طعم قوی‌تری‌ست. وجود این سبزی در لابه‌لای سایر سبزیجات موجود در سبزی خوردن، باعث تحریک اشتها می‌شود. ترخون به دلیل داشتن عناصری مانند پتاسیم، آهن و منگنز، برای مصرف‌کنندگان خود بسیار مفید است.

نعنا عمده

نعناع یکی دیگر از انواع سبزیجات است که علاوه‌بر این که در انواع سبزی خوردن کاربرد دارد، یکی از سبزیجات محبوب در تهیه انواع نوشیدنی و غذا به شمار می‌رود. این سبزی خوش‌عطر و بو، جایگاه ویژه‌ای در انواع دسرها، سالادها و سس‌ها  دارد.

وجود مقادیر بسیار زیادی از مواد معدنی و ویتامین‌ها در نعناع، سبب شده است تا این سبزی در درمان سرماخوردگی و آسم نقش مهمی را ایفا کند. علاوه‌بر موارد گفته‌شده، نعناع در درمان مشکلات سوء هاضمه و نفخ هم مورد استفاده قرار می‌گیرد.

شوید عمده

با شنیدن اسم این سبزی، عطر و طعم بی‌نظیر شوید پلو در ذهن ما تداعی می‌شود. کمتر اتفاق می‌افتد که افراد، شوید را در بین انواع سبزی خوردن مورد استفاده قرار دهند؛ اما به کار بردن آن در کنار سایر سبزیجات خوش‌عطر و طعم، باعث جلوگیری از بیماری‌هایی مانند نفخ، دیابت و پوکی استخوان می‌شود. شوید به علت این‌که کاهنده اشتهاست و از خواص چربی‌سوزی بهره می‌برد، سبزی مناسب برای افرادی‌ست که علاقه‌مند به کاهش وزن هستند.

در قسمت بالا به فواید بی‌نظیر انواع سبزی خوردن اشاره کردیم و همچنین گفتیم بسیاری از این سبزیجات به دلیل داشتن عطری فوق‌العاده، باعث جذابیت بیشتر طعم غذا می‌شوند. در همین راستا تعداد بسیاری از دستورهای غذایی با در نظر گرفتن عطر و طعم انواع سبزیجات معطر تهیه می‌شوند.

در ادامه قصد داریم به انواع سبزیجات اشاره کنیم که در تهیه سوپ‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرند. این سبزیجات عبارتند از:

  • جعفری
  • گشنیز
  • شوید
  • مرزه

بررسی کاربرد و اسم انواع سبزی خشک عمده

یادگرفتن کاربرد و اسم انواع سبزی خشک کمک می‌کند تا با انتخاب درست آن‌ها، باعث بهبود در عطر و طعم غذا شویم.

جعفری خشک عمده

سبزی خشک جعفری از جمله سبزی‌های خشک پرطرفدار است که در پخت انواع سوپ و تزیین غذاها مورد استفاده قرار می‌گیرد. بسیاری از افراد به علت علاقه‌مندبودن به طعم جعفری خشک، آن را به غذاهایی مانند قورمه‌سبزی هم اضافه می‌کنند.

سبزی خشک گشنیز عمده

گشنیز علاوه‌بر کاربرد آن در انواع سبزی خوردن، در حالت خشک هم دارای عطر و طعمی فوق‌العاده است؛ به‌طوری که عطر فوق‌العاده این سبزی باعث شده است تا در غذاهای مکزیکی و هندی جایگاه به‌خصوصی را به خود اختصاص دهد. وجود خاصیت آنتی‌بیوتیکی در گشنیز، به از بین بردن عفونت‌های روده کمک می‌کند.

شوید خشک عمده

همان‌طور که در قسمت بالا اشاره کردیم، شوید کمتر در بین انواع سبزی خوردن جای می‌گیرد؛ اما حالت خشک‌شده این سبزی، جایگاه ویژه‌ای را در تهیه انواع غذاها مانند باقالی پلو و ماست و خیار به خود اختصاص داده است. همچنین افراد مبتلا به دیابت می‌توانند برای بهبود بیماری خود در کنار استفاده از انسولین، شوید خشک را هم به رژیم غذایی‌شان اضافه کنند.

بدون دیدگاه
اشتراک گذاری
اشتراک‌گذاری
با استفاده از روش‌های زیر می‌توانید این صفحه را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.